Asbestipurku ja muut asbestityöt Lahdesta

Turvallisesti kaikissa kohteissa

Aumex Oy on tehnyt asbestipurkuja ja muita asbestitöitä jo vuodesta 2000 saakka. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mistä toimialueemme ulottuu koko Päijät-Hämeen seudulle sekä Etelä-Suomeen, sovittaessa myös muille alueille.

Yrityksellämme on työsuojelupiirin asbestipurkuvaltuutus, ja suoritamme asbestipurut tarkasti vallitsevien lakien ja määräysten mukaan. Näin ollen asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että asbestityöt tehdään huolellisesti ja asianmukaisesti joka kerta.

Asbestipurku valtuutetulta toimijalta

Olipa kyseessä katelevyjen, rakennuslevyjen tai asbestipitoisten eristeiden purkaminen, on asbestipurku tehtävä aina asianmukaisesti. Käytössämme ovat tarvittavat suojavälineet ja tietotaito, joiden avulla asbestipurku saadaan tehtyä kontrolloidusti ja turvallisesti. Asbestiin liittyvät työt tulee jättää aina koulutetun ammattilaisen tehtäväksi.

Asbestityöt laadukkaasti

Asbestipurkujen lisäksi toimenkuvaamme kuuluvat myös muut asbestityöt, kuten vaurioituneiden tai rikkinäisten asbestipintojen kapselointi ja korjaus. Tyypillisiä rakentamisessa käytettyjä asbestipitoisia rakennusmateriaaleja ovat mm. putkieristeet, kiinnitys- ja saumalaastit, tasoitteet, muovimatot, vinyylilaatat ja niiden kiinnitysliimat sekä kate- ja rakennuslevyt.

Teemme myös asbestikartoitukset

Vuoden 2016 alussa voimaan tulleen uuden asbestilain mukaan on aina tehtävä asbestikartoitus. Ennen rakennustöihin ryhtymistä on selvitettävä purettavien rakennusmateriaalien asbestipitoisuus, eli enää ei riitä, että kaikki purkutyöt tilataan asbestipurkutyönä.

Meillä on vuosien kokemus asbestikartoituksista, joten teemme ne asiantuntevasti kaikissa kohteissa. Asbestikartoituksessa paikallistamme asbestipitoiset materiaalit, arvioimme niiden kunnon ja korjaustoimenpiteiden tarpeen sekä laadimme lopuksi raportin.

Yhteystiedot

Aumex Oy

Kyläkunnantie 6

15700 Lahti

+358 400716277

Pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti

Aumex Oy hoitaa asbestipurkutyöt ammattilaisen otteella.

Aumex Oy

Kyläkunnantie 6

15700 Lahti

Puh. +358 400716277